« Terug naar het overzicht Vragen?

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem contact op!

Stel uw groene vraag »
2.12.2

Typisch Regionale Voedselproductie

In 2013 was Regio Venlo een jaar lang Hoofdstad van de Smaak. In zeven gemeentes in Noord-Limburg werden allerlei activiteiten op het gebied van voeding en smaak georganiseerd. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen heeft samen met diverse ondernemers uit de regio de typisch regionale voedselproductie zichtbaar gemaakt. Aan de hand van beeldverhalen werd het verhaal van grond tot mond verteld van verschillende producten. Deze beeldverhalen hangen als grote banners op de verschillende productiebedrijven.  Zo krijgen bezoekers een goed beeld van het productieproces. Er zijn beeldverhalen ontwikkeld voor de volgende producten: graan, melk, vleesvarken, paprika, asperge en blauwe bes.

Meer informatie en deelnemen

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in om in contact te komen met de organisatie. S. van Hoof.

Beeldimpressie

2.12.3
2.12.1
Locatie: Regio Venlo

Delen: Pinteres

S. van Hoof
Blader door arrangementen:
Andere interessante arrangementen: